Aan wie doneren wij?

Vaak krijg ik de vraag van gasten, mensen die mij volgen op de socials of andere mensen. “Bert wat is voor jou de reden om met Chambres d’Hôtes La Cressonne een gedeelte van jouw omzet te doneren aan een goed doel? 

Het antwoord is denk ik als volgt:  Ik vind het leuk om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Hier in Saint-Seine doe ik dat door te zorgen dat gasten het goed hebben. Vrienden en kennissen help ik graag een handje als ze dit kunnen gebruiken. En de steun aan het goede doel doe ik omdat ik vind dat ik alles goed voor elkaar heb. Heb jaren hard gewerkt om mijn schaapjes op het droge te hebben en financieel onafhankelijk. Heb voldoende,  kan doen wat ik wil doen en hoef niet te pronken met dat wat ik heb en of aan de wereld door uiterlijke vertoning te laten zien wat ik heb en wat ik kan. Geen dure sierraden, nieuwe dure auto’s, elk jaar een nieuw mobieltje, kleding hoeft geen dure merkkleding te zijn. Gewoon bij mij is misschien al wel gek genoeg. Ik kan sparen en heb financiële reserves, maar vind dat ik geen miljoen(en) aan cash op de bank te moeten hebben staan. Als je uit deze tijd komt kun je het vergaarde vermogen toch niet meenemen naar de andere kant. Dus daarom kan en wil ik mijn geld met liefde delen aan hen die het beter kunnen gebruiken. En ik doe dit met liefde.

Warme groet Bert 🙏🍀


In de bres voor Bangladesh

CE CAMILO

St. Medical Checks for Children

Medical Checks for Children

Stichting MCC is opgericht door Ines von Rosenstiel. Zij is één van de kinderartsen in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Haar stichting kan rekenen op de steun van Chambres d’Hôtes La Cressonne.

Bekijk het filmpje van MCC om een indruk te krijgen van wat ze doen.

Meer informatie is te vinden op de website van MCC. Doneren mag jij natuurlijk ook zelf en kan op de website.