Fours (Chambre 4)

De twee witte kastjes in de kamer die gebruikt kunnen worden om uw bagage en of kleren te herbergen zijn op de kop getikt bij een brocante door Nicole ter Hoeven van Niekstyling.

Aan de eigen wastafel kunt u zich opfrissen en wassen maar voor een bezoek aan het toilet of douche zult u naar beneden moeten want deze kamer bevind zich op de 1steetage.

Via het raam heeft u uitzicht op de binnenplaats met moestuin. Aan de oppervlakte van het eikenhouten spant is goed te zien dat er vroeger brand heeft gewoed veroorzaakt door blikseminslag.

Een lekker bed zorgt ervoor dat u de ochtend uitgerust het bed uit stapt om daarna te kunnen genieten van een heerlijk ontbijt.

Gezellig

Hebt u zin in een glas wijn, een lekker koud biertje,koffie, thee, een frisje of wilt u een keer genieten van het lekkere eten? Het is geen haute cuisine dat Bert voor u maakt, maar veelal wel met verse groenteen kruiden uit eigen tuin. Kom dan gezellig zitten aan de lange tafel in de keuken. Ook voor een gezellig praatje met Bert of andere bezoekers.