Luzy (Gite 2)

Deze gîte heeft, gelijk aan de andere gîte, een heerlijk terras om te kunnen vertoeven. Dit terras is een verlengstuk van de binnenruimte, een volledig voor 4 personen ingerichte ruimte waar u kunt koken, leven en slapen.

De badkamer heeft een heerlijke douche, toilet en een van steigerhout en beton gemaakt badmeubel. In de keuken staat een 4-persoons tafel en de keuken is verder voorzien van een koffiemachine (Senseo, ouderwets koffiezetten met een filter kan ook), waterkoker, oven/grill, 2-pitsfornuis en een kleine koelkast.

Het slaapgedeelte heeft beneden een 2-persoons bedbank. Deze geeft u ook de mogelijkheid met wat kouder weer lekker te zitten om bv. te lezen. Op de vide is ook een slaapplek voor 2 personen gecreëerd. Hier kun je lekker knus tegen elkaar aankruipen en liggen want het bed heeft de afmetingen van een twijfelaar.

Het verblijf in de Gites is voor minimaal 4 nachten, bedden en linnengoed mag u zelf meenemen maar is ook te huur.

Gezellig

Hebt u zin in een glas wijn, een lekker koud biertje, koffie, thee, een frisje of wilt u een keer genieten van het lekkere eten? Het is geen haute cuisine dat Bert voor u maakt, maar veelal wel met verse groente en kruiden uit eigen tuin. Kom dan gezellig zitten aan de lange tafel in de keuken. Ook voor een gezellig praatje met Bert of andere bezoekers. (Voorwaarde is wel dat er ook gasten in de Chambres logeren en gebruik maken van de accommodatie.)