Gites Bresses

Op 600 meter van Chambres d’Hotes La Cressonne te huur: 2 gites (huisjes) op een privélandgoed van 2 hectare!

Maximaal 10 slaapplaatsen verdeeld over de 2 gites. Een privé zwembad van 11x4x1,40m. Een mooie en rustige plek met mooie vergezichten op het landschap en het dorpje Saint Seine. U kunt hier genieten van de mooie sterrennachten en de prachtige zonsondergangen, te zien vanaf het terras.

Beide huisjes zijn compleet ingericht. In de tuin kunt u lekker ontspannen en gebruik maken van de banken, ligstoelen. In een kleine vijver met boot kunt u vissen. Het geheel is ook een ideale plek om met 2 gezinnen te verblijven. De natuur is er bewaard gebleven, eekhoorns, draagarm konijnen, vogels,  ooievaars maar ook prachtige vlinders zijn er te bewonderen. Deze laatste ziet u op de vlinderbomen, lavendel en andere planten.

De eigenaar woont in het nabij gelegen huis en onderhoudt de tuin en het zwembad, maar is zeer discreet. De prijs is exclusief toeristenbelasting. De huisjes bezitten een bubbelbad en zijn inclusief  beddengoed.

De huisjes zijn afzonderlijk te huren. Behalve in juli en augustus, dan worden ze alleen samen verhuurd. Prijs per week per huisje is €900 (in het hoogseizoen) en €800 (buiten het hoogseizoen) incl. alles, exclusief €1,50 toeristenbelasting pp. per dag.